Interessante links

www.radiobloemendaal.nl
De website van Radio Bloemendaal 1116 AM.

www.pkn-bloemendaal-overveen.nl
De Protestantse gemeente te Bloemendaal en Overveen is een levendige en eigentijdse kerkgemeente. Ze maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland.

www.musicareligiosa.nl
Het webradiokanaal van de IKON/ZvK met 24 uur per dag, 7 dagen per week klassieke religieuze muziek.

www.denieuwebijbelvertaling.nl
De officiele site van het Nederlands Bijbelgenootschap met alles over de nieuwe bijbelvertaling, met verwijzingen naar onder meer de Bijbel op internet en het Nederlands Bijbelgenootschap.

www.zinweb.nl
Veel informatie over religie: breed, ruimdenkend, fraai vormgegeven.

www.kerkboek.nl
Internetboekhandel met meer dan 4.500 titels over geloof en kerkenwerk van de meeste Nederlandse uitgeverijen. Boeken kunnen worden gezocht op titel, auteur, isbn of trefwoord.

www.beliefnet.com
The world’s leading religion and spirituality e-community. Met dagelijkse wijsheid uit alle grote godsdiensten. Bevat heel veel informatie (duizelingwekkend), wordt dagelijks bijgehouden, advertenties, geleide (audio) meditatie, columnisten, vragen die je aan de dominee, rabbijn etc. kunt stellen, grappen en bumperstickers.

www.hourofpower.nl
Een site die duidelijk achtergrond geeft aan mensen die kijken naar RTL. Beetje saaie website en niet interactief. Wel met audio-toespraken van ds. Schuller.

www.vatican.va
Een site die meer suggereert dan ze geeft: geheime archieven en kunst in de musea. Wel stijlvol vormgegeven tegen gemarmerde achtergrond. En uiteraard veel uitspraken van de paus. Niet interactief, maar dat past ook wel bij de kleine mens en de grote kerk.

www.ship-of-fools.com
The magazine of christian unrest. Een hele geestige, creatieve site, ironisch over o.a. bumperstickers: ‘so many christians, so few lions’. Een site met een eigen patroon: de woestijnheilige Simeon.

www.reata.org/dutch.html
Een interview met god. Gewoon naar kijken: flash presentatie: foto’s en teksten.

www.time.com/time/godcom
God intikken op een zoekmachine levert 1.772.945 sites op. Prachtige informatieve site die laat zien dat ook in religie alles draait om communicatie. Met een spiritual bazaar waar je prachtig kunt doorklikken. Wat te denken van ‘The monastery of Christ in the dessert’?

www.reli-update.net
Mooi, met veel nieuws, een virtueel rozenhoedje bidden, digitale biecht, maar ook mooie kunst.
 

Tweets van Aart Mak

Diensten Dorpskerk Bloemendaal

lees meer